Ako podať EUROJACKPOT ❤️ Ako hrať a vyhrať MILIÓNY

Naučíme vás ako podať tiket Eurojackpot lotérie a navyše vám prezradíme, ako hrať a snáď aj vyhrať Eurojackpot. Postupujte podľa nášho návodu a skúste tipovať Eurojackpot múdro a ako znalec. Veľa šťastia.

☘️ Hrajte a tipujte s bonusom ZADARMO ➤➤

Eurojackpot lotéria

Eurojackpot je lotéria, v ktorej sa žrebujú loptičky z dvoch žrebovacích bubnov. V prvom bubne sú loptičky s číslami od 1 do 50, v druhom Euro loptičky s číslami od 1 do 10. Hráči si musia vybrať 5 čísel z prvého bubna a 2 Euro čísla z druhého. Cieľom je uhádnuť čo najviac čísel. Hráč, ktorý uhádne všetkých 7 čísel, vyhráva jackpot. Dokopy je 11 výherných kombinácií, takže aj pri menej šťastnom tipovaní máte šancu vyhrať. Zistite, ako sa hrá Eurojackpot v našom článku.

Ako podať Eurojackpot?

Tiket do hry EUROJACKPOT si môžete zakúpiť v trafikách, na poštách, čerpacích staniciach alebo online na stránkach Tiposu. Vyplňte ho podľa nasledujúceho návodu a nezabudnite si zobrať aj potvrdenie o stávke, ktoré slúži ako doklad v prípade výhry.

Ako tipovať Eurojackpot – vzor tiketu

Každé hracie pole má dve osudia:

  1. V prvom osudí zaškrtnite 5 čísel z 50.
  2. V druhom osudí vyberte 2 čísla z 10.

Môžete tipovať viacero hracích polí, pričom každé predstavuje samostatný tip. Jednou stávkou je možné podať maximálne 5 tipov (okrem systémových stávok). Môžete si zvoliť aj doplnkovú hru Eurojackpot Joker alebo predplatiť tiket na viacero žrebovaní.

Zvýšiť šancu na výhru môžete systémovou stávkou – zvoľte si počet vsadených čísel a zaškrtnite príslušný počet čísel v prvom hracom poli.

ako hrať a vyhrať Eurojackpot

Staňte sa milionárom vďaka Euromiliónom

Eurojackpot ako vyhrat?

Ak sa pýtate, ako vyhrať Eurojackpot, odpoveď nie je až taká jednoduchá. Dôvodom je, že to, ako sa hra eurojackpot je náročné a nedá sa dopredu predpovedať výsledok.

Pre zvýšenie šancí na výhru odporúčame použiť automatický generátor náhodných čísel. Výskumy ukazujú, že väčšina hráčov tipuje čísla podľa dátumov narodenín a výročí – to v praxi znamená, že väčšina tipuje čísla do 31. Ak si zvolíte vyššie čísla, znížite pravdepodobosť toho, že sa budete o výhru deliť s niekým iným.

Výška jackpotu začína na 10 miliónoch eur a každým týždňom sa zvyšuje, až kým niekto neuhádne všetky čísla. Maximálna výška jackpotu je 120 miliónov eur. Ak sa jackpot nevyhrá, presúva sa do ďalšieho žrebovania, čo zvyšuje napätie a predaj tiketov.

Ako hrať Eurojackpot online

Hru Eurojackpot môžete hrať aj online. Na stránkach Tiposu vyplníte tiket, zvolíte svoje čísla a podáte stávku. Online hranie je pohodlné a umožňuje vám sledovať výsledky Eurojackpotu priamo na webe.

návod ako hrať a podať Eurojackpot tiket na Tipos

Ako hrať a podať Eurojackpot tiket na Tipos

Ako tipovať Eurojackpot

  1. Výber čísel: Vyberte 5 čísel z 50 a 2 čísla z 10.
  2. Podanie stávky: Podať stávku môžete v trafike, na pošte, čerpacej stanici alebo online.
  3. Overenie výhry: Po žrebovaní skontrolujte svoj tiket. Výsledky sú dostupné na stránkach Tiposu.

Ako zvýšiť svoje šance na výhru?

  • Používajte náhodný generátor čísel.
  • Tipujte čísla vyššie ako 31.
  • Podávajte viacero tiketov a využívajte systémové stávky.

Dúfame, že sme vám poradili ako podať Eurojackpot a pamätajte, že EJ lotéria je založená na náhode a šťastí. Držíme vám palce pri tipovaní a dúfame, že sa stanete ďalším šťastným výhercom!

✅️ Dnešných 100 voľných zatočení ZADARMO ➤➤

Čítajte aj ďalšie články o slovenských lotériách

ONLINE CASINO
Logo